barca shirt
Verticale strepen terug op nieuw shirt Barcelona NOS.
Verticale strepen terug op nieuw shirt Barcelona. Ma 30 mei 1624. Het nieuwe thuisshirt van Barcelona voor het seizoen 2016/2017 FC Barcelona. FC Barcelona gaat weer in een thuisshirt met verticale strepen spelen. De Catalaanse club lijkt daarmee gezwicht te zijn voor de kritiek van fans op het tenue van afgelopen seizoen. Voor het eerst in de clubhistorie had Barcelona gekozen voor horizontale banen. De club hoopte zo de tegenvallende kledingverkoop een impuls te geven. Veel supporters waren daar niet blij mee omdat ze het shirt lelijk vonden. Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op het tenue uit het seizoen 1991/1992.
Onthuld Dit wordt het nieuwe shirt van FC Barcelona SoccerNews.nl.
FC Barcelona sloot eerder dit jaar al een deal met de nieuwe shirtsponsor Rakuten een Japanse internetwinkel. Hiervoor betaalt het bedrijf zo'n 250 miljoen euro. Vandaag lijkt te zijn uitgelekt hoe het nieuwe shirt eruit gaat komen te zien.
Barcelona Fan Shop.
Het grootste assortiment fanartikelen van FC Barcelona!
FC Barcelona shirt 2017/18 Barcelona shirt 2017 Barca 2018 home kit.
Het mogelijke nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2017/18 van Nike. Dit concept toont het mogelijke ontwerp van dit Barcelona shirt 2017. camiseta Barca 17/18.
FC Barcelona Online Fanshop Voetbalshop.nl.
Bestel de mooiste fanwear van FC Barcelona exclusief bij Voetbalshop! Maat niet goed? Maak dan gebruik van onze GRATIS retourservice.
Nieuwe en opmerkelijke Barça-shirts uitgelekt SoccerNews.nl.
FC Barcelona sloeg onlangs een dubbelslag door het Aziatische Rakuten als sponsor binnen te slepen en bovendien te verlengen met kledingfabrikant Nike. De grote Spaanse krant em
FC Barcelona Retro Shirts en Trainingsjacks Sportus.nl.
Koop hier de Barcelona trainingskleding van Nike of de retro shirts van TOFFS. De trainingskleding van Barca bestaat uit het presentatiepak of de trainingsjacks van de club. De retro voetbalshirts van TOFFS zijn gebaseerd op shirts uit de geschiedenis van de Spaanse club. Check hier onder andere de Barcelona voetbalshirts uit de jaren 50 60 en 70! Naam A naar Z. Naam Z naar A. Prijs laag naar hoog. Prijs hoog naar laag. FC Barcelona Retro Voetbalshirt 1980 1981.
Barcelona shirt Barcelona trainingspak Online Kopen VoetbalDirect.
Het shirt bevat pas sinds 1 juni 2011 een sponsor. Alle jaren daarvoor weigerde de club commerciële sponsoring op het Barcelona shirt. De huidige sponsor van het Barcelona shirt en het Barcelona trainingspak is Nike. Als shirtsponsor prijkt Qatar Foundation voor op het Barcelona shirt. Barcelona dat naast de competitie en de nationale beker ook in internationale competities als de Champions League actief is heeft niet genoeg aan alleen een thuisshirt. Daarom bevat onze collectie ook het Barcelona uitshirt het 3 e tenue en de verschillende Barcelona Trainingspakken.
De officiële FC Barcelona store. Nike.com NL.
ENGINEERED SPEED Maak je spel nog sneller in het derde tenue van FC Barcelona voor 2016/2017. GEÏNSPIREERD DOOR BARCA Bereid je voor als een absolute topspeler. Ontdek de nieuwste F.C. SPARK BRILLIANCE Train sneller dan ooit in de nieuwste 2016 FC. Barcelona Nike Strike Series trainingscollectie. PERSONALISEER JOUW SHIRT Kies jouw naam en nummer op FC Barcelona's.

Contacteer ons

Zoeken naar barca shirt