barcelona shirt sponsor
RAKUTEN nieuwe shirtsponsor van Barcelona vanaf 20 Voetbalshirts.com.
Echter vanaf 2017-2018 staat het Japanse concern pas op de shirts van Barcelona. Dan hebben we meer nieuws! Wil je het laatste Barcelona shirt met Qatar Airways als sponsor kopen? Dat kan in de onderstaande shops! Koop het nieuwe Barcelona shirt in deze deze Barcelona shop! of in de officiële Barcelona Nike shop INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Barcelona Champions League warming-up shirt 2017-2018 uitgelekt. Limited edition Barcelona 6-1 COMEBACK voetbalshirts en t-shirts gelanceerd. Zwembroek gebaseerd op legendarisch voetbalbroekje. Nike lanceert eerste Shield Strike trainingspak 2017 voor Barcelona.
Rakuten wordt shirtsponsor van FC Barcelona Emerce.
Nieuws 16 november 2016 1642. Rakuten wordt shirtsponsor van FC Barcelona. Redactie Emerce Nieuws 16 november 2016 1642. De Japanse internetwinkel Rakuten wordt de nieuwe shirtsponsor van FC Barcelona. Het merk zal vanaf volgend seizoen tot 2021 op het shirt van de Catalanen te zien zijn. Over het sponsorcontract zijn geen bijzonderheden gecommuniceerd maar volgens Spaanse media betaalt Rakuten tussen de 60 en 65 miljoen euro per jaar. Het is daarmee een van de grootste sponsorcontracten ooit. Manchester City was ook in de race maar moest dan in het rood spelen.
FC Barcelona Wikipedia.
6.2 Grafiek van resultaten sinds 1929. 8 Ex-spelers en trainers. Zie Geschiedenis van FC Barcelona voor het hoofdartikel over dit onderwerp. FC Barcelona in 1903. FC Barcelona is opgericht op 29 november 1899 door de Zwitser Johan Joan Gamper. De eerste jaren speelden vooral Zwitsers landgenoten van Gamper en Engelsen in het eerste elftal. Begin jaren twintig van de twintigste eeuw beleefde Barça de eerste succesvolle periode met diverse prijzen. Ricardo Zamora Josep Samitier en Paulino Alcántara waren in die tijd de grote sterren. Met het uitbreken van de Spaanse Burgeroorlog en het aan de macht komen van Franco was er lange tijd sprake van een sterke onderdrukking van de nationalistische gevoelens bij bevolkingsgroepen als Catalanen.
Nieuwe shirtsponsor levert Barcelona bizar bedrag op NOS.
FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu en de directeur van Rakuten met het nieuwe shirt AFP. De Japanse elektronica en internetgigant Rakuten staat de komende vier jaar op het shirt van FC Barcelona met een optie voor nog een seizoen. Dat gaat natuurlijk niet voor niets de Catalaanse club ontvangt 55 miljoen per jaar. Nog nooit betaalde een bedrijf zo veel geld om shirtsponsor van een voetbalclub te worden. Bij het winnen van de titel en de Champions League komt er respectievelijk nog eens anderhalf en vijf miljoen euro bij waardoor het bedrag boven de zestig miljoen uit kan komen. Ter vergelijking Ajax PSV en Feyenoord ontvangen tezamen ongeveer een derde van het bedrag voor de Spanjaarden.
Nieuwe shirtsponsor Barça 55 miljoen per jaar dankzij PiquéTelesport Telegraaf.nl.
Tijd voor een abonnement! Nieuwe shirtsponsor Barça 55 miljoen per jaar dankzij Piqué. Gerard Piqué heeft FC Barcelona aan een buitengewoon lucratieve deal geholpen. De club die het tot 2011 zonder shirtsponsor speelde is tot 2021 verzekerd van een bedrag van minimaal 55 miljoen euro per jaar. Voor dat bedrag verschijnt de Japanse internetwinkel Rakuten op de borst. Het eerste contact tussen Barcelona en Rakuten werd opvallend genoeg gelegd door Gerard Piqué. De Spaanse verdediger van de club deed dat in 2015 tijdens een etentje in Miami. Kan jij wat deze agent kan?
Cookiewall BNR Nieuwsradio.
Opnieuw dubieuze shirtsponsor voor Barcelona? metronieuws.nl.
Tijdens dat etentje dachten we Waarom gaan we niet met elkaar in zee? De komende vier jaar wordt Rakuten onze belangrijkste partner en verschijnt die naam op ons shirt. Barcelona ontvangt in totaal minimaal 55 miljoen euro per jaar. Dat bedrag kan oplopen met anderhalf miljoen euro als LaLiga wordt gewonnen. Bij winst van de Champions League komt er 5 miljoen euro bovenop. Daarmee gaat Barça er aanzienlijk op vooruit. De huidige hoofdsponsor Qatar Airways is jaarlijks goed voor 335 miljoen euro. De deal met Qatar zorgde al voor de nodige vraagtekens aangezien Qatar het niet zo nauw neemt met de mensenrechten.
Cookiemelding LC.nl.

Contacteer ons

Zoeken naar barcelona shirt sponsor