retro barcelona shirt
Officiële FC Barcelona Retro Collectie Sportus.nl.
Officiële FC Barcelona Retro Collectie. Officiële FC Barcelona Retro Collectie. Hieronder de officiële Barcelona retro collectie van het merk COPA. COPA heeft in samenwerking met Barcelona een nieuwe retro lijn gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Spaanse grootmacht uit Catalonië. De COPA x Barcelona collectie bestaat uit verschillende klassieke retro shirts en t-shirts gebaseerd op de kleding uit de jaren 70 en 80. Gave Barcelona producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste FC Barcelona fans is gedacht met een My First Baby shirt. Naam A naar Z.
Oud Barcelona voetbalshirts.
Retro Shirts COPA Retake. Original Vintage Classic Football Shirts. Our shop for EVERYTHING not just shirts! Neem contact met ons op. Buy Retro Replica Barcelona shirts. Buy Original Vintage Barcelona shirts. Kopen De Nieuwste Barcelona shirts.
Klassieke Barça shirts komen terug in schitterende retro collectie Never Offside.
Ze zijn dus perfect geschikt om gewoon in het dagelijkse leven te dragen. De passie voor voetbal zal van je af te lezen zijn. php endif FC Barcelona x COPA Retro collectie. De collectie bestaat uit een aantal absolute klassiekers uit de historie van Barça. De gele long sleeve die je hierboven ziet is bijvoorbeeld gedragen door spelers als Cruijff en Claris. Een stijlvol uitshirt uit het seizoen 1974/75. Daarnaast zie je het half-om-half design uit 1899 wat het eerste officiële tenue ooit was met het eerste clublogo. Ook voor de shirts met korte mouwen moeten we ver terug in de tijd.
FC Barcelona baby retro shirt Voetbalshirts.com.
Officiële adidas Europa League voetbal. officiële adidas WK voetbal. Officiële EK adidas voetbal. FC Barcelona baby retro shirt. 23 januari 2017 FC Barcelona baby retro shirt. De officiële Barcelona retro lijn van het merk COPA is vandaag gelanceerd. COPA heeft in samenwerking met grootmacht Barcelona een nieuwe retro collectie gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Catalaanse voetbalclub. De COPA collectie bestaat uit verschillende klassieke retro shirts en t-shirts gebaseerd op de kleding uit de jaren 70 en 80. Gave Barcelona producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste Barcelona fans is gedacht met een My First Baby shirt.
FC Barcelona Retro Shirts en Trainingsjacks Sportus.nl.
Barcelona retro shirts en jacks. Koop hier de Barcelona trainingskleding van Nike of de retro shirts van TOFFS. De trainingskleding van Barca bestaat uit het presentatiepak of de trainingsjacks van de club. De retro voetbalshirts van TOFFS zijn gebaseerd op shirts uit de geschiedenis van de Spaanse club. Check hier onder andere de Barcelona voetbalshirts uit de jaren 50 60 en 70! Naam A naar Z. Naam Z naar A. Prijs laag naar hoog. Prijs hoog naar laag.
FC Barcelona Retro shirt baby Voetbalshirts.com.
Officiële adidas Europa League voetbal. officiële adidas WK voetbal. Officiële EK adidas voetbal. Voetbalshirt FC Barcelona baby. Barcelona retro shirt baby. Scoor hier het te gekke Barcelona shirt van COPA voor baby's. Dit shirt is beschikbaar in maat 68 74 80 en 86. Het shirt van COPA Football is geheel in stijl van de clubkleuren van Barca en bevat Blaugrana banen. Op de linker borst prijkt het logo van de club.
FC Barcelona retro shirt 1899 Voetbalshirts.com.
Hieronder zullen wij echter alleen het eerste Barcelona shirt bespreken welke werd gedragen in 1899. Barcelona retro shirt 1899. Het allereerste Barcelona retro shirt is gebaseerd op het shirt uit het oprichtingsjaar 1899. Dit Barcelona shirt is voor de helft donkerblauw en de andere helft is granaatrood blaugrana. De linkerborst is voorzien van het logo van de Catalaanse club welke in gebruik werd genomen tussen 1899 en 1910. Verder heeft dit shirt lange mouwen en bevat het een grote kraag in de blauwe en rode kleur. De kraag bestaat uit een viertal knoopjes. Dit Barcelona shirt is gemaakt van 100% katoen.
Retrovoetbalshirts.nl retro voetbalshirts jacks babyshirts en meer.
Bij veel retro voetbal shirts truitjes en jacks die wij aanbieden staat een stuk historie beschreven slaande op de periode waarin het retro shirt of jack door een land of voetbalclub gedragen werd. Bij bestellingen van boven de 100 is verzending naar Nederland België en Duitsland gratis! De reguliere verzendkosten zijn 695. Kijk rond en bestel Keep it cool keep it Retro! Van de nationale elftallen heeft retrovoetbalshirts.nl onder andere het uit en thuisshirt wat het Nederlands elftal droeg tijdens het succesvolle WK 1974 onder aanvoering van Johan Cruijff. We hebben het retro voetbalshirt waarin Pelé namens Brazilië de beste van de wereld werd én het voetbalshirt waarin Franz Beckenbauer bewees Der Kaiser te zijn.
FC Barcelona Retro shirt 9 Voetbalshirts.com.
Voetbalshirt FC Barcelona 9. Barcelona voetbalshirt jaren 70 met nummer 9. Scoor hier het Barcelona retro shirt van het jaar 1975-1976 met nummer 9 als bedrukking. Dit shirt is een ode aan alle nummers 9 die Barcelona tijdens de jaren 70 heeft gekend en daarna. Dit retro shirt van het merk COPA Football is gebaseerd op het thuisshirt van 1976-1977. In de jaren 70 won de Spaanse club haar eerste prijzen. Na 14 jaar geen kampioen te zijn geworden werd Barcelona in 1974 kampioen onder aanvoering van sterspeler als Rexach Asensi Sotil en Marcial en trainer Rinus Michels. Tijdens het seizoen 1976-1977 werd Barcelona tweede achter Atletico Madrid.

Contacteer ons

Op zoek naar retro barcelona shirt?